Prenovljena spletna stran

Pokal Poljanske doline je priljubljen turnir v šahu, ki se bo letos dogajal v štirih krajih: Železnikih, Žireh, Hotavljah in Škofji Loki. Da bi bile informacije o turnirjih lažje dostopne smo se organizatorji odločili za posodobitev spletne strani turnirja, ki je zdaj bolj pregledna in uporabnikom prijazna.

Nova spletna stran, ki temelji na platformi WordPress, vključuje podrobne informacije o vsakem turnirju, vključno s časi, krajem in pravili. Uporabniki lahko enostavneje poiščejo informacije o tekmovanjih, in se prijavijo na turnir prek spletnega obrazca.

Spletna stran vključuje tudi novice in galerijo slik preteklih turnirjev, tako da si lahko obiskovalci ogledajo, kako je potekalo tekmovanje v preteklosti. Nova spletna stran je v celoti prilagojena za mobilne naprave, tako da lahko uporabniki dostopajo do informacij o turnirju na svojem mobilnem telefonu ali tablici.

Nove spletne strani so brezplačno izdelali pri podjetju Studio Mazzini. Skupnost šahistov v Poljanski dolini je zelo vesela nove spletne strani, saj bo to pripomoglo k povečanju prepoznavnosti turnirja in privabljanju novih igralcev. Upamo, da se bo tradicija Pokala Poljanske doline nadaljevala še mnogo let in da bo nova spletna stran pomagala pri tem.